Kodėl verta tapti nuotaliniu Spalvų sala klientu?

2024-05-15, autorius Žydrūnas

 

Esate meistras, amatininkas ar statybų įmonė? Tuomet jums verta tapti nuolatiniu Spalvų salos klientu. Kodėl verta su mumis bendradarbiauti ir kokių naudų galite tikėtis?

Spalvų sala – specializuota įmonė, sėkmingai dirbanti savo srityje jau daugiau negu 30 metų. Esame lankstūs jūsų norams bei poreikiams ir galime pasiūlyti profesionalią kompetentingų, ilgametę patirtį turinčių vadybininkų pagalbą. Mūsų veikloje kompetencija yra ypač svarbi, nes parduodame cheminius produktus. Sukaupta patirtis leidžia greitai ir tiksliai įvertinti aplinkybes ir į jas atsižvelgiant pasiūlyti tai, kas labiausiai atitinka kliento lūkesčius bei poreikius. Galime pasiūlyti racionalius sprendimus, leidžiančius išlaikyti puikų kainos ir kokybės santykį. 

Nuolatiniais mūsų klientais gali tapti visi profesionalumą, patogų ir greitą apsipirkimą bei išskirtinį dėmesį klientui vertinantys pirkėjai. Spalvų sala jums gali pasiūlyti nemažai praktiškų naudų, kurios padės lengviau įgyvendinti įvairiausius projektus ir kasdienius darbus. 

Kiekvienam, tapusiam nuolatiniu mūsų klientu, priskiriame profesionalų asmeninį vadybininką, kad konsultacijos būtų operatyvesnės ir patogesnės. Į vadybininką galite kreiptis bet kokiu darbų eigoje iškilusiu klausimu tiek telefonu, tiek gyvai. Taip pat, sutartį pasirašiusiems klientams taikome patrauklesnę kainodarą ir galime suteikti išskirtinius, jūsų poreikiams pritaikytus kainų pasiūlymus. Esant galimybei, siūlome ir nemokamą prekių pristatymą bei ilgesnį sąskaitos apmokėjimo terminą.

Jei užsiregistruosite mūsų elektroninėje parduotuvėje – gausite reguliarius naujienlaiškius su akcijomis bei naujų prekių pasiūlymais. O spalvinant dažus ir tinkus, pateiksime jums platų spalvynų spektrą, operatyviai sutonuosime jūsų pasirinktą spalvą ir išsaugosime ją registre, kad net ir praėjus ilgam laikui, esant poreikiui, galėtume ją atkurti.

Mūsų pirkėjai – statybų srities profesionalai, kurių naudojama produktų gama yra daug platesnė už naudojamą privačiai buityje. Todėl jiems siūlomas asortimentas taip pat privalo būti platesnis nei tai, ką galima rasti prekybos centruose. Statybose laikas yra vienas iš svarbiausių sėkmės veiksnių, todėl savo sandėlyje visuomet turime profesionalių produktų bei sistemų komponentų. Puikių kontaktų su prekių gamintojais dėka, turime galimybę konsultuotis ir mokytis, o nuolatinis prekių srautas užtikrina operatyvų kokybiškų ir profesionalių prekių papildymą laiku. Dėl šių savybių esame sėkmingi ir vertinami net didžiausių statybų ir gamybos bendrovių. 

Prisijunkite prie Spalvų salos nuolatinių klientų rato jau šiandien ir mėgaukitės išskirtinėmis mūsų siūlomomis naudomis – pateikite užklausą ČIA arba parašykite mums el.paštu info@spalvusala.lt.

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą